Poliția catalană investighează o agresiune sexuală comisă în clubul de noapte Sutton din Barcelona, după ce o femeie a acuzat că a suferit atingeri în zonele intime. Cel în cauză este Dani Alves, internaționalul brazilian aflat în lotul de la CM 2022 din Qatar.

Neymar, consolat de Dani Alves dupa eliminarea Braziliei de la CM 2022 QatarFoto: Fabio Ferrari/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală la Barcelona

Fundașul dreapta se află în prezent în vacanță la Barcelona și a ales să se distreze într-un club de noapte, conform Marca.

Conducerea localului a inițiat protocoalele corespunzătoare și a anunțat autoritățile. Ulterior, presupusa victimă și prietenii ei au fost duși la o secție de poliție pentru declarații și pentru a depune plângere împotriva fotbalistului în vârstă de 39 de ani.

Potrivit informațiilor, femeia a declarat că Alves a atins-o în zonele intime, după care și-a anunțat prietenii și au decis să apeleze la poliție.

Dani Alves a părăsit incinta clubului înainte de sosirea agenților de securitate și, conform apropiaților acestuia, neagă orice fel de agresiune.