Ajuns în această vară în Italia, Olimpiu Moruțan a impresionat în tricoul celor de la Pisa. Giovanni Corrado, președintele clubului din Serie B, a dezvăluit că fotbalistul român a fost lăudat de legendarul Andrea Pirlo.

Olimpiu MorutanFoto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Olimpiu Moruțan, lăudat de Andrea Pirlo: „Fenomen”

Într-un interviu pentru La Repubblica, Corrado a afirmat că Moruțan l-a impresionat în Turcia (când juca la Galatasaray) pe Pirlo, antrenorul echipei Fatih Karagumruk.

„Anul trecut am avut puţini jucători pregătiţi pentru salt, anul acesta sunt mult mai mulţi. Toure este la mare căutare, la fel Beruatto şi (Marius) Marin.

Moruţan îi surprinde doar pe cei care nu l-au cunoscut. La Forte dei Marmi l-am întâlnit pe Pirlo care antrenează în Turcia şi mi-a spus că noi am luat un fenomen.

Nimeni nu va pleca acum în ianuarie, ca să învingem trebuie să-i ţinem pe cei mai buni, ne vom gândi la asta în vară” - Giovanni Corrado, președintele clubului Pisa.

Olimpiu Moruțan a înscris patru goluri și a oferit 7 pase decisive (cele mai multe în turul din Serie B) în cele 17 meciuri disputate în campionat.

Pisa, pentru care mai evoluează Marius Marin și Adrian Rus, ocupă locul 5 în clasament, cu 29 de puncte.