​Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul interimar de la FCSB, s-a declarat dezamăgit de comportamentul lui Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor al "roș-albaștrilor".

HotNews.roFoto: Hotnews

După meciul Oțelul - FCSB 0-0, din grupele Cupei României, Pintilii i-a reproșat lui Dică faptul că nu l-a salutat după ce a plecat de la FCSB. Anterior, Nicolae Dică a făcut o serie de declarații "înțepătoare" la adresa fostului său secund.

"Îl respect pe Dică, a fost fotbalist al acestei echipe, a fost antrenorul meu. Nu m-a dezamăgit ce a zis. M-a dezamăgit când a plecat și nu m-a salutat. La urma urmei, ține de cei șapte ani de acasă. Indiferent cât de supărat ești, că te-am lucrat, nu te-am lucrat. Cei șapte ani de acasă... eu știu că mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, 'să lași loc de bună ziua'. Indiferent de situație. Că ești Nicolae Dică, că ești Guardiola, Maradona, salută lumea! Se întâlnește munte cu munte, d-apoi om cu om. Asta e ideea. În rest, n-am nicio problemă cu el. Dacă el are o problemă, e doar a lui", a spus Mihai Pintilii, la conferința de presă.

Citește articolul pe Digisport.ro