Miercuri, FC U Craiova 1948 a anunțat numele noului antrenor al echipei, Nicolo Napoli. Vestea nu a fost deloc una bună pentru suporteri, care au apelat la un gest violent.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

După despărțirea de Marius Croitoru, formația patronată de Adrian Mititelu a stat săptămâni bune fără un antrenor principal, iar mai mulți tehnicieni au fost în discuții pentru preluarea băncii tehnice.

Sediul clubului FC U Craiova 1948, vandalizat de către suporterii iritați de numirea lui Nicolo Napoli pe banca tehnică

În timpul nopții de miercuri spre joi, ultrașii echipei oltene au vandalizat sediul clubului și au lăsat câteva mesaje jignitoare scrise pe pereți.

„În noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., în jurul orei 01.50, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, în timp ce ce aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, au depistat 5 tineri, la scurt timp după ce ar fi efectuat desene şi înscrieri pe pereţii unui imobil ce aparţine unui club din Craiova.

În urma controlului corporal efectuat asupra tinerilor, poliţiştii au descoperit mai multe spray-uri, de culoare negru şi roşu, care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Cei în cauză au fost identificaţi ca fiind 5 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, toţi din Craiova şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că, 3 dintre aceştia, respectiv doi tineri de 22 de ani şi un adolescent de 15 ani, ar fi efectuat desene şi înscrieri pe pereţii imobilului.

Astfel, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991, cu amendă de 3000 de lei fiecare.” - se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Într-un interviu acordat celor de la Digi Sport, în luna octombrie a acestui an, Mititelu asigura suporterii că antrenorul care va prelua echipa va fi unul nou, spre deosebire de cei care au stat pe banca tehnică până la acel moment.

„Nu am niciun nume în cap, nu aveam cum, pentru că nu mă gândeam, pe cuvântul meu.

Pe de altă parte, eu nu pot să aduc pe oricine, pentru că m-am săturat de antrenori mediocri.

Sunt aceiași antrenori care se plimbă de la o echipă la alta și eu vreau altceva. Mă refer la modul general.

Nu m-am dus la Nicolo Napoli, vă spun că e o chestiune foarte grea și n-am nicio idee. Sunt foarte multe propuneri care mi-au venit pe Whatsapp în ultimele zeci de minute.” - spunea Adrian Mititelu.