Căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, a fost internat de urgență sâmbătă seară la un spital din București și va fi cu siguranță indisponibil pentru meciul de duminică, cu Rapid.

Mario CamoraFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mario Camora, internat la Spitalul Universitar din Bucuresti - Va fi operat de apendicită

Potrivit GSP.ro, jucătorul în vârstă de 35 ani a acuzat o stare de rău și febră, iar staff-ul a ajuns la concluzia că trebuie dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Mario Camora a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București și se pare că va fi operat de apendicită, urmând să fie indisponibil pentru meciul de duminică seară, când ardelenii vor întâlni Rapid București în Giulești.

Mai mult decât atât, internaționalul român va lipsi cel puțin până la începutul lunii decembrie, fiind o pierdere mare pentru formația antrenată de Dan Petrescu, care va avea de jucat un meci capital joi, în UEFA Conference League cu Ballkani.

Camora a lipsit în doar două jocuri în acest sezon al Superligii României, cu Chindia Târgoviște (câștigat de ardeleni cu 2-0) și cu FC Botoșani (pierdut cu 0-1).

Rapid - CFR Cluj este transmis duminică seară de la ora 21:00 pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1 și LiveBlog pe HotNews.ro.

Adrian Mutu și „momeala” întinsă de CFR Cluj înainte de derby-ul cu Rapid