​Meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Argeș este penultimul din cadrul etapei cu numărul 15 din Superliga, iar partida de pe „Ilie Oană” va avea o miză importantă pentru ambii tehnicieni aflați în duel direct.

Andrei PrepelitaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Petrolul - FC Argeș, meci de totul sau nimic pentru cei doi antrenori

Nicolae Constantin și Andrei Prepeliță sunt în fața celui mai important meci din actualul sezon, ambii având neapărat nevoie de o victorie care să le asigure sprijinul conducerii.

Petrolul vine după o serie de coșmar, de 5 înfrângeri consecutive în campionat și prahovenii vor avea nevoie de suportul publicului pentru a ieși din această criză, care nu pare să se mai termine.

Argeșul lui Prepeliță nu a mai câștigat un meci în deplasare din 19 august, de la un meci cu CS Mioveni (1-0, a marcat Garita).

Cele două nu s-au descurcat prea bine nici în primul meci din grupele Cupei României.

Petrolul a pierdut categoric pe teren propriu în fața celor de la Sepsi OSK (1-3), iar FC Argeș s-a făcut de râs la Baia Mare, acolo unde a fost foarte aproape să piardă, în duelul cu Minaur (primul meci al lui Mihai Iosif pe banca maramureșenilor). Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În funcție de rezultatul din această seară, putem asista la o nouă demitere în Superliga României.

De știut:

  • Petrolul și FC Argeș sunt vecine de clasament: gazdele se află pe 10, iar oaspeții pe 11 (ambele au câte 17 puncte, fiind despărțite de golaveraj).

Partida este programată la ora 18:15 și este transmisă în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2. La centru se va afla Sebastian Colțescu.