Continuă surprizele în grupele Cupei României, asta după ce marți Farul Constanța a obținut doar o remiză pe terenul celor de la CSM Alexandria (2-2). Chindia, formație care a eliminat CSA Steaua București din drumul spre grupe, a pierdut incredibil în fața formației Ocna Mureș.

Foto:

Toni Petrea înregistrează prima înfrângere pe banca Chindiei Târgoviște

După un parcurs superb cu 4 victorii din 4 de la sosirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, Chindia a pierdut miercuri în duelul cu Ocna Mureș, la capătul unui meci decis de o lovitură de la 11 metri.

Alexandru Giurgiu a marcat unicul gol al partidei, în minutul 33, de la punctul cu var. Din această grupă mai fac parte FC Argeș, Minaur Baia Mare, Universitatea Craiova și Hermannstadt.

FC Voluntari și FC Botoșani, victorii "timide" în Cupa României

Conduși de Liviu Ciobotariu, ilfovenii au controlat meciul cu Unirea Slobozia, iar diferența pe tabelă a fost făcută de fostul jucător al celor de la FCSB, Vadim Rață.

Voluntariul este lider în grupa A, cel puțin până la partida dintre Petrolul Ploiești și Sepsi, ce va avea loc joi de la ora 18:15, pe "Ilie Oană".

La Buzău, Botoșaniul și-a câștigat și ea meciul de cupă, tot la limită, în fața celor de la FC Buzău, coordonați de Adrian Mihalcea.

La fel ca în cazul partidei dintre Ocna Mureș și Chindia Târgoviște, diferența a fost făcută în urma unui penalty, executat perfect de Mailat, în minutul 53.

Tot miercuri, UTA Arad și FCSB vor juca pe stadionul "Francisc von Neuman", de la ora 21:00, în reeditarea duelului de campionat, de duminică trecută. Atunci, roș-albaștrii au învins cu scorul de 2-1.