Florin Andone a spart în sfârșit gheața și a marcat primul gol din acest an, reușită a internaționalului român care a adus victoria echipei sale, Las Palmas.

Florin AndoneFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Florin Andone, prima reușită din decembrie 2021 până în prezent

Atacantul român în vârstă de 29 ani a fost titular în partida disputată pe Estadio El Toralin, într-un duel împotriva unei formații (Ponferradina) pentru care evoluează un alt jucător român, Alexandru Pașcanu.

Las Palmas a deschis scorul după 23 minute, în urma unei acțiuni finalizate de vârful român, care a atacat excelent colțul scurt și a reluat cu noroc în plasă după ce inițial ratase întâlnirea cu mingea.

Deși în primă instanță golul a fost anulat pentru un ofsaid semnalizat de arbitrul asistent, după consultarea VAR, reușita românului a fost validată.

În prima repriză, Yuri a fost eliminat din tabăra gazdelor, lucru ce a făcut și mai facilă victoria celor din Las Palmas, care au evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus.

Alexandru Pașcanu a fost titular tot meciul pentru Ponferradina, care se află doar pe poziția a 15-a în a doua divizie spaniolă, după 11 jocuri disputate.

De partea cealaltă, Las Palmas este lider în La Liga Smartbank, cu un punct peste Deportivo Alaves.

Pe 1 septembrie, Florin Andone a semnat cu Las Palmas, iar de atunci, românul a adunat doar 3 apariții în tricoul noii sale echipe.