​FC Barcelona a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Inter, scor 1-0, din Champions League, iar o fază controversată a avut loc în prelungirile partidei. Mingea l-a lovit în mână pe fundașul interist Dumfries, iar centralul nu a dictat nimic.

XaviFoto: Nderim Kaceli / Enne Images / Avalon / Profimedia

Xavi sugerează că arbitrii de la meciul cu Inter au fost corupți

Imediat după această fază, Xavi (tehnicianul catalanilor) a făcut un gest care i-a iritat pe unii dintre jurnaliștii italieni. Antrenorul Barcelonei a făcut un semn către centralul partidei prin care sugera că acesta și brigada pe care a condus-o ar fi primit bani.

Gestul a fost văzut de întreaga asistență după reluările tv, iar celebrul jurnalist italian Tancredi Palmeri cere o suspendare din partea UEFA pentru tehnicianul catalanilor.

„O rușine. Xavi le face semn arbitrilor că sunt plătiți și susține că sunt corupți. Aștept ca UEFA să ia măsuri” - Tancredi Palmeri, pe Twitter.

Ce spune Xavi despre penaltiul neacordat Barcelonei în prelungiri

„Sunt supărat. Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Ceea ce am trăit astăzi este o nedreptate. Pentru mine, e foarte clar că a fost henț” - Xavi, la finalul partidei cu Inter.

Aici poți vedea golul care a făcut diferența în Inter - Barcelona 1-0

  • Grupa C

Bayern Munchen - Viktoria Plzen 5-0

Au marcat: Sane '7, '50, Gnabry '13, Mane '21, Choupo-Moting '59

Inter Milano - FC Barcelona 1-0

A marcat: Calhanoglu '45+2

Clasament

1. Bayern Munchen (9-0) 9

2. Inter Milano (3-2) 6

3. Barcelona (5-4) 3

4. Viktoria Plzen (1-12) 0.