CFR Cluj a pierdut cu Sivasspor în Conference League, iar campioana României are un singur punct din două partide. Zvonurile că Dan Petrescu va fi îndepărtat prind tot mai mult contur, iar patronul din Gruia a vorbit deschis despre acest subiect.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neluțu Varga confirmă nemulțumirile față de Dan Petrescu - Dragoste cu sila nu se poate face

Într-o intervenție pentru Playsport.ro, Varga vorbește clar despre posibila îndepărtare a lui Dan Petrescu după meciul cu FC Argeș de luni, de la ora 20:30 din SuperLigă.

„Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid” - Neluțu Varga.

Dan Petrescu nu și-a câștigat nici măcar salariul din performanțele din acest sezon

Despărțirea pare tot mai aproape, urmând a fi stabilite condițiile în care contractul va putea fi reziliat.

”Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon.

Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit.

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor?

E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a conchis Neluțu Varga pentru sursa citată.

Clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu este în valoare de 400.000 de euro.

CFR Cluj are 15 puncte după 8 meciuri jucate, aflându-se la 9 puncte în urma liderului Farul Constanța (e drept, ardelenii au trei meciuri mai puțin disputate).