FCSB anunță pe pagina oficială de Facebook că derbiul cu CFR Cluj, care ar fi trebuit să se dispute pe 4 septembrie, de la ora 21:30, a fost amânat. Confruntarea face parte din etapa cu numărul 9 a SuperLigii la fotbal.

Foto:

Mesajul FCSB despre amânarea partidei cu CFR Cluj

„FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA , care trebuia să se dispute duminică, 4 septembrie 2022, a fost amânată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Astfel, cele două cluburi vor avea timpul necesar pentru pregătirea primelor jocuri din grupele UEFA Europa Conference League” - FCSB, pe contul oficial de Facebook.

În clasamentul SuperLigii la fotbal, CFR Cluj se află pe locul 10, cu 9 puncte, în timp ce FCSB se găsește pe 13, cu 7 puncte. Trebuie menționat că ambele echipe au câte un meci mai puțin disputat.

FCSB, CFR Cluj și meciurile de debut din Conference League

FCSB face parte din Grupa B (alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg), iar primul meci din Conference League îl va juca pe 8 septembrie, de la ora 22:00, pe terenul celor de la West Ham United.

De cealaltă parte, CFR Cluj se găsește în Grupa G (alături de Slavia Praga, Sivasspor, Ballkani), iar debutul din Conference League se va produce pe terenul celor de la Ballkani (tot pe 8 septembrie, de la ora 22:00).