Cristiano Ronaldo a jucat duminică primul amical disputat în tricoul lui Manchester United din acest sezon, dar a fost schimbat la pauză și a părăsit arena. Erik ten Hag, antrenorul „diavolilor”, a declarat că este innaceptabil ce a făcut starul portughez.

Cristiano RonaldoFoto: News Images / ddp USA / Profimedia

Erik ten Hag consideră inacceptabil faptul că Ronaldo a plecat de la amicalul lui Manchester United

Superstarul Cristiano Ronaldo, absent de la turneul estival al echipei şi indisponibil pentru partida amicală cu Atletico Madrid, de sâmbăta trecută, a revenit în „unsprezecele” echipei engleze la meciul amical cu formaţia spaniolă Rayo Vallecano, terminat cu scorul de 1-1, însă el nu a reuşit să înscrie şi a fost înlocuit la pauză.

Pe reţelele sociale au apărut imagini în care Ronaldo părăseşte stadionul înainte de finalul partidei, după ce alţi câţiva jucători făcuseră acest lucru înaintea sa.

„Suntem o echipă şi asta înseamnă că rămâi până la sfârşit, indiferent de situaţie.

Este inacceptabil pentru toţi cei implicaţi" - Erik ten Hag.

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League, scrie Agerpres.