Clubul CS Universitatea Craiova a anunţat marţi că a obţinut serviciile lui Rivaldinho. După ce a semnat un contract valabil pe doi ani, fiul legendarului Rivaldo a oferit și primele declarații.

RivaldinhoFoto: Facebook - Universitatea Craiova

Rivaldo, noul fan al Universității Craiova

Atacantul brazilian a dezvăluit cum a ajuns să semneze cu CSU Craiova și a afirmat că tatăl său va încerca să fie prezent la un meci important al noii sale echipe.

„A fost foarte simplu, pentru că mi-am dorit să vin aici și nu m-a interesat partea financiară. Mi-am dorit să vin aici, să ajung la o echipă mare și sunt foarte fericit și mândru. Obiectivul meu este să devin mai bun în fiecare zi, să mă antrenez bine, să mă lupt și să îmi ajut colegii să câștigăm meciuri. România este o țară pe care o iubesc, copilul meu s-a născut aici. Este o țară în care mă simt foarte bine.

Țin legătura cu tatăl meu, vorbim în fiecare zi. I-am zis de oportunitatea de a veni aici și el știa de echipă. Mi-a zis că este o echipă mare din România și că este sigur că o să fac performanțe aici. Îl așteptăm aici la un meci important, am vorbit cu cei din conducere. Universitatea Craiova a câștigat un fan, pe tatăl meu.

(n.r. despre suporteri) Trebuie să fim impreună, să ne susțină pentru că avem nevoie de ei și fără ei nu putem. O să dăm ce avem mai bun pe teren și cred că suntem mai tari cu ei. Împreună ne vom bate la campionat și în toate competițiile.

Cred că asta este cel mai important, să avem mentalitate de câștigător. Astea sunt obiectivele, să ne luptăm și să fim acolo sus, unde trebuie. Condițiile sunt top, avem toate condițiile să facem cea mai bună performanță și asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Craiova”, a spus Rivaldinho.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei. Brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FC Viitorul.