Rapid București a anunţat vineri, pe site-ul oficial al clubului, că a obținut serviciile atacantului croat Marko Dugandžić, care a evoluat ultima oară la campioana CFR Cluj.

Marko DugandzicFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

În vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

„Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunităţi să joc, să fac lucruri măreţe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani şi sper că totul va merge bine”, a declarat Marko la sosirea în Giuleşti.

În carieră, pe lângă formaţia clujeană, croatul a mai evoluat pentru Osijek (Croaţia), Ternana (Italia), Matera (Italia), FC Botoşani şi Sochi (Rusia).

Marko este internaţional croat de juniori şi tineret, acesta bifând prezenţe la naţionalele U21 (1/0), U19 (10/6), U18 (6/6) şi U16 (2/0) ale Croaţiei.

Dugandžić este cea de-a şaptea achiziţie a Rapidului din această vară, după Paul Iacob (Chindia), Florin Ştefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Codruţ Sandu (CSA Steaua) şi Damien Dussaut (liber).