Ciprian Tătărușanu (36 de ani) este aproape de a o părăsi pe AC Milan, actuala campioană din Serie A. Chiar și așa, o importantă echipă din campionatul italian este interesată de serviciile portartului român.

Ciprian TatarusanuFoto: Giuseppe Cottini/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tătărușanu (36 de ani) jucat în doar șase meciuri de Serie A pentru AC Milan în ultimul sezon, dar a reușit să apere un penalti foarte important în meciul încheiat 1-1 contra lui Inter din turul campionatului.

Stefano Pioli, tehnicianul lui AC Milan, îl are deja ca titular incontestabil pe francezul Mike Maignan, dar și alți doi portari (vetaranul Antonio Mirante și tânărul Andrea Plizzari).

În aceste condiții, AC Milan nu ar avea nicio problema să-l cedeze pe Ciprian Tătărușanu la o echipă interesată de serviciile lui.

Ciprian Tătărușanu ar putea ajunge la Napoli dacă se desparte de AC Milan

Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, Tătărușanu se află pe lista lui Napoli, care va rămâne fără David Ospina (a refuzat să-și prelungească contractul).

Napoli îl va avea doar pe Alex Meret (25 de ani) ca soluție viabilă pentru postul de goalkeeper.

Napoletanii doresc să-l aducă pe veteranul Salvatore Sirigu (35 de ani). El are opțiunea de a-și prelungi contractul cu Genoa, care a retrogradat însă în Serie B.

Al doilea pe lista lui Napoli este Ciprian Tătărușanu, un alt portar cu multă experiență.