Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, a anunţat gruparea din Bănie, duminică, pe Facebook.

Laurentiu ReghecampfFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu CS Universitatea Craiova

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat CSU Craiova.

Venit în iunie 2021 la Craiova, Reghecampf a calificat echipa în preliminariile Conference League, după ce a ratat pe rând mai multe obiective: a ocupat doar locul 3 în Liga 1 și a fost eliminat în semifinalele Cupei României.

44 de meciuri a adunat Reghecampf pe banca celor de la CSU Craiova: 25 de victorii, 7 remize și 12 înfrângeri.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite” - Laurențiu Reghecampf, la Orange Sport.

Laszlo Balint, foarte aproape de banca Universității Craiova

Potrivit Fanatik, patronul Mihai Rotaru a ajuns la un acord de principiu cu Laszlo Balint. Fostul antrenor al echipei UTA Arad, în vârstă de 43 de ani, ar urma să semneze chiar luni, 13 iunie.

Balint, care a pregătit UTA timp de doi ani și jumătate, a reușit să îi readucă pe arădeni în prima ligă după o așteptare de 12 ani ( a promovat la finalul sezonului 2019-2020).