Jurgen Klopp a fost învins din nou de Real Madrid în ultimul act al Ligii Campionilor după eșecul de acum patru sezoane. Antrenorul german nu renunță la visul de a cuceri competiția, tranzmițând clubului să cumpere deja bilete pentru ultimul act al Champions League de sezonul următor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Real Madrid s-a impus sâmbătă seara, pe Stade de France, scor 1-0, contra lui Liverpool.

Vinicius Junior a adus bucuria madrilenilor cu golul său marcat în minutul 59.

Carlo Ancelotti, „omul recordurilor” după o nouă finală de Champions League câștigată

Jurgen Klopp nu renunță la visul câștigării Champions League

După eșecul de la Paris, Jurgen Klopp a anunțat că vrea cu orice preț calificarea într-o nouă finală a Ligii Campionilor.

„În vestiar nimeni nu simte că a fost un sezon grozav în acest moment. Poate avem nevoie de câteva ore pentru asta.

Am făcut un joc bun, nu un joc perfect. Nu cred că este posibil să faci un joc perfect împotriva unui adversar pus la punct cu o formație profundă.

Am avut multe lovituri, dar nu cele mai clare. Courtois a reușit două intervenții de top. Am primit un gol din aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a fost acolo și atât.

Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, atunci am jucat așa cum am fi vrut să jucăm înainte.

Am vrut să fim mai curajoși în repriza secundă. Asta este ce le-am spus la pauză. Am jucat în jurul lor. Ar fi trebuit să jucăm mai mult în formație decât în ​​jurul lor.

Se simte diferit (n.r. când pierzi un trofeu). Nu e rău să fii finalist. Este un fel de succes, dar nu succesul pe care vrei să-l ai.

Am un sentiment puternic că vom ajunge aici din nou. Băieții sunt foarte competitivi. Fac o echipă remarcabilă împreună. Vom avea un grup remarcabil sezonul viitor.

Unde e finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul" - Jurgen Klopp.

Liverpool a mai fost învinsă o dată în finala Champions League de către Real Madrid, în sezonul 2017/2018 (scor 3-1).