​Mohamed Salah, starul egiptean al echipei Liverpool, a afimat că va rămâne „cu siguranţă” pe Anfield în sezonul următor, dar nu a vrut să precizeze dacă va semna un nou contract, informează BBC.

Mo SalahFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Contractul lui Salah se încheie în iunie 2023, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea fi vândut dacă nu semnează un nou contract, deoarece ar pleca gratis peste un an.

Când a fost întrebat, înainte de finala Ligii Campionilor de sâmbătă, despre viitorul său, Salah a spus: „Nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau doar să îl văd pe Hendo (n.r. Jordan Henderson) cu trofeul. Nu mă concentrez asupra contractului în acest moment. Nu vreau să fiu egoist. Rămân sezonul următor, cu siguranţă”.

Coechipierul lui Salah, Sadio Mane, a declarat că îşi va anunţa decizia cu privire la propriul viitor după finala de la Paris. Internaţionalul senegalez, care a marcat 120 de goluri în 268 de meciuri pentru Liverpool, va intra şi el în ultimele 12 luni de contract, din iunie.

„La această întrebare voi răspunde după Liga Campionilor. Dacă voi rămâne sau nu, voi răspunde după” - Sadio Mane, pentru Sky Sports News.

Salah a venit de la Roma în 2017 şi a marcat 156 de goluri în 253 de meciuri pentru Liverpool.

El a ajutat clubul să câştige Premier League, în sezonul 2019-20, Liga Campionilor, în 2019, Cupa Angliei şi Cupa Ligii, în acest sezon, plus Cupa Mondială a Cluburilor şi Supercupa Europei, în perioada petrecută pe Anfield, scrie News.ro.