Presa italiană a anunțat în cursul zilei de luni despărțirea lui Paulo Dybala de Juventus, grupare la care activa încă din 2015. În vârstă de 28 de ani, argentinianul este liber să negocieze cu orice echipă care-i poate satisface pretențiile salariale.

Paulo DybalaFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Principalele siteuri italiene de sport anunță încheierea poveștii dintre Dybala și Juventus.

Sosit în echipa Bătrânei Doamne în urmă cu șapte ani (în schimbul a 41 de milioane de euro), argentinianul a fost unul dintre oamenii de bază de-a lungul timpului pentru gruparea torineză.

Negocierile de prelungire a contractului dintre cele două părți au eșuat, iar Dybala este liber să-și găsească o nouă echipă.

Fotbalistul mai este sub contract cu Juve până pe 30 iunie 2022, dar deja poate semna cu orice echipă este de acord să-i ofere salariul dorit.

Juventus i-a transmis lui Dybala un contract cu un salariu de 7 milioane de euro anual, plus anumite bonusuri în funcție de performanță și meciuri jucate. Oferta nu a fost însă pe placul impresarului jucătorului argentinian.

Paulo Dybala (1.77 metri) a jucat de-a lungul carierei la Instituto (2011-2012), Palermo (2012-2015) și Juventus (2015-2022). Este cotat la €40 de milioane conform Transfermarkt.