Liderul cecen Ramzan Kadîrov a avut parte de o caracterizare pozitivă din partea lui Daniel Pancu, fostul fotbalist intersectându-se cu acesta pe vremea când a evoluat pentru Terek Groznîi. "Dintre toți oamenii puternici pe care i-am întâlnit în viața mea, Ramzan m-a impresionat cel mai mult", spune Pancone.

Ramzan KadirovFoto: Chingis Kondarov / TASS / Profimedia

A zecea zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, Pancu șochează în momentul în care vorbește despre Ramzan Kadîrov.

Fostul fotbalist spune, printre altele, că îl apreciază pe liderul cecenilor pe care îl caracterizează drept un lider prin excelență. De asemenea, Pancone vede poporul cecen drept un exemplu.

"Dintre toți oamenii puternici pe care i-am întâlnit în viața mea, Ramzan m-a impresionat cel mai mult. E născut lider, e un luptător prin excelență" - Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Kadîrov, credinciosul care a omorât mii de ruși

Fostul idol din Giulești completează informațiile despre Kadîrov spunând că este un om foarte credincios, dar care a omorât mii de ruși.

"E fidel legilor Islamului. Chiar dacă sunt ortodox, pentru că am trăit mult în Turcia și în Cecenia, apreciez foarte mult musulmanii.

Oamenii au credință, merg și se roagă, copiii cântă imnul național când ies de la școală, respectul față de părinți, cultura muncii și multe alte lucruri care m-au lăsat mască" - Daniel Pancu.

Femeile pot fi omorâte oricând în Cecenia

Daniel Pancu atinge un subiect sensibil, cel al "libertății" de a putea omorî femeile.

"Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord.

Asta e viziunea mea despre viață. Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs.

Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei", a conchis Pancu pentru Fanatik.

S-ar putea să te intereseze și:

Cine este Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei

Ramzan Kadîrov admite pentru prima dată că luptători ceceni au fost uciși în Ucraina: „Vom îndeplini orice ordin al Kremlinului”

Povestea murdară de sânge a lui Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor trimiși de Putin acum în Ucraina