Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga, despărțirea fiind oficializată pe contul de Twitter al grupării din Cehia. Internaționalul român va juca în China.

Foto:

Anunțul plecării lui Stanciu a fost făcut de Slavia în cursul zilei de marți, oficialii grupării din capitala Cehiei precizând că despărțirea s-a făcut cu acordul ambelor părți.

Mijlocașul român va evolua la Wuhan Three Towns FC. În vârstă de 28 de ani, Stanciu venise la Slavia Praga în 2019, fiind transferat de la Al Ahli, din Arabia Saudită.

"Am avut o relaţie grozavă cu toată lumea şi îmi va fi dor de toţi. Dar aşa este fotbalul, a venit timpul să merg mai departe. Mă bucur că am putut să fac parte din istoria acestui club" - Nicolae Stanciu.

Fotbalistul român a bifat 112 meciuri pentru Slavia, reușind 26 de goluri. A cucerit două titluri de campion al Cehiei.

Născut pe 7 mai 1993 la Cricău, Nicolae Stanciu a jucat de-a lungul carierei la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, iar acum s-a transferat la Wuhan Three Towns.

Cotat la 7 milioane de euro de siteul de specialitate Transfermarkt, Nicolae Stanciu este cel mai scump jucător din lotul celor de la Wuhan (următorul este brazilianul Davidson - €3.8 milioane)