Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat nemulțumit după egalul echipei sale contra lui FC Botoșani de luni seara. Tehnicianul campioanei României consideră că este greu ca rivalii de la FCSB să mai piardă vreun punct, în timp ce echipa sa are un program groaznic.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

"Au fost două goluri din faze fixe. Un meci foarte greu, FC Botoşani este o echipă puternică. În prima repriză noi am vrut să marcăm mai mult. La prima ocazie a lor au marcat. Dar trebuie să fim realişti că şi noi am avut astfel de situaţii. Era normal să mai vină şi astfel de rezultate.

Preferam să câştigăm cu FCSB şi să pierdem azi. Ca şi puncte am pierdut. Cei de la Botoşani au ştiut ce vor. Fotbalul se joacă pe goluri, victoria noastră ar fi fost meritată, egalul mi se pare nedrept.

Fotbalul nu e matematică, suntem supăraţi, dar nu am ce să reproşez nimănui. Preferam să jucăm mai slab şi să batem. Dacă nu ai puţin noroc, nu ai nici şansă. Roman are mereu ceva cu CFR, ori dă gol, ori se lipeşte de gol.

Eu nu văd FCSB să piardă vreun punct, noi avem un program groaznic. Sigur campionatul se va decide în ultima sau penultima etapă din play-off", a declarat Dan Petrescu după egalul cu Botoșani.

FC Botoșani a reușit să pună capăt seriei de 11 victorii consecutive pe teren propriu a celor de la CFR Cluj. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în etapa a 23-a a Ligii I.

CFR a deschis scorul prin Deac ('45+1, penalti), iar FC Botoşani a egalat prin Dawa ('81).

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc (59 de puncte), în timp ce FC Botoșani ocupă locul 4 (38). Podiumul este completat de FCSB (51) și FC Voluntari (41).