Dorit cu insistență de Real Madrid, Kylian Mbappe va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021-2022. Marea vedetă a fotbalului francez a anunţat că nu o va părăsi pe PSG în această iarnă, informează AFP.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN în legătură cu o posibilă plecare de pe Parc des Princes în apropiatul mercato de iarnă, Mbappe a răspuns zâmbind: "În ianuarie nu. Sunt la PSG şi sunt foarte fericit. O să închei sezonul (aici), 100%".

"Voi da totul pentru a câştiga Champions League, campionatul şi Cupa Franţei", a adăugat decarul francez, în vârstă de 23 ani.

Referindu-se la viitorul duel cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Mbappe a estimat că PSG este "pregătită" pentru această confruntare, având o "echipă câştigătoare".

"Singurul lucru pe care îl am în minte este să o înving pe Real Madrid în februarie şi martie", a mai spus jucătorul parizian.

Kylian Mbappe a precizat, totodată, că "nu regretă" că şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Real Madrid în vara trecută. "Am fost sincer. Am spus ce aveam pe suflet. Dar, bineînţeles, sunt fericit să rămân, să joc alături de Lionel Messi şi de ceilalţi băieţi", a mărturisit francezul, citat de Agerpres.