​Dalma Maradona, fiica starului Diego Maradona, s-a plâns, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că gruparea Napoli nu i-a permis să filmeze câteva cadre pentru un documentar despre tatăl său chiar în stadionul care poartă numele fostului internaţional argentinian. Documentarul se va numi "La hija de Dios".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Iubesc Napoli, simt că pasiunea pentru tatăl meu este mult dincolo de sfera fotbalului şi de aceea am sentimente multe pentru fanii echipei Napoli. Napoli este ultima etapă a călătoriei mele. Prin intermediul unei case de producţie locale am cerut autorizaţia necesară pentru a filma la stadion, dar Napoli a răspuns nu. Nu mi-a venit să cred, aşa că le-am cerut să încerce din nou. Nimic. Au dat răspunsul într-un mail succint, fără explicaţii sau motive", a spus fiica lui Maradona, potrivit tuttomercatoweb.com.

După aceste răspunsuri, Dalma Maradona a obţinut numărul de telefon al preşedintelui clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, şi i-a trimis acestuia un mesaj în care i-a explicat proiectul său: "Mesajul a fost citit, dar încă nu am primit răspuns".

Dalma Maradona a încercat să obţină şi participarea lui Lorenzo Insigne la documentarul despre Diego Maradona, însă fără succes.

"Ştiu că lui Lorenzo i-ar plăcea să participe la documentar, pentru că tatăl meu a fost atât de important pentru el încât îl are tatuat pe corpul său. Însă el a spus că nu poate să fie filmat fără acceptul clubului, iar Napoli nu a fost de acord", a explicat femeia.

Legendarul Diego Maradona, care a decedat în noiembrie 2020, a jucat pentru Napoli în perioada 1984-1991 şi a câştigat cinci trofee cu această echipă. Stadionul echipei Napoli a primit numele Diego Armando Maradona după decesul argentinianului, în decembrie 2020, informează News.ro.