Mircea Lucescu nu a reușit să îi dea o mână de ajutor Barcelonei: Dinamo Kiev a pierdut pe terenul Benficăi Lisabona, scor 2-0, și a terminat pe ultima poziție în Grupa E din Champions League, cu un singur punct. După meci, antrenorul român s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, nu însă şi de rezultatele înregistrate.

Mircea LucescuFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Sunt satisfăcut de calitatea jocului echipei mele în cea mai puternică grupă din Champions League, au fost adversari dificili. Dar în niciun caz nu pot fi mulțumit de rezultate, pentru că puteam să obținem mai multe puncte.

Totuși, n-ar trebui să uităm că întreaga noastră linie defensivă este formată din jucători tineri, care au între 19 și 21 de ani. Tinerețea lor și lipsa de experiență nu pot aduce deocamdată calitate în jocul defensiv.

Nu ar trebui să uităm că în aproape toate meciurile am jucat de la egal la egal cu echipe importante, printre cele mai bune din Champions League.

Sunt mulțumit de jocul nostru, am observat progresul jucătorilor. Un singur lucru mă îngrijorează: încep să joace numai după ce dispare presiunea, după ce comit greșeli și primesc goluri" - Mircea Lucescu, potrivit site-ului oficial al clubului Dinamo Kiev.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Benfica Lisabona și Dinamo Kiev.

  • Grupa E:

Benfica Lisabona vs Dinamo Kiev 2-0

Au marcat: Yaremchuk '16, Gilberto '22

Bayern Munchen vs FC Barcelona 3-0

Au marcat: Muller '34, Sane '43, Musiala '62

Clasament:

1. Bayern Munchen (22-3 golaveraj) 18 puncte

2. Benfica Lisabona (7-9) 8

3. FC Barcelona (2-9) 7

4. Dinamo Kiev (1-11) 1.