Deyverson a fost eroul lui Palmeiras în finala cu Flamengo, marcând golul victoriei în minutul 95. Cu toate acestea, în prelungirile partidei, atacantul brazilian a simulat incredibil, crezând că a fost împins de un jucător, acesta fiind de fapt arbitrul partidei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Finala Copei Libertadores a fost una cât se poate de spectaculoasă, golul victoriei fiind adus de Deyverson în al cincilea minut al prelungirilor partidei.

Intrat pe teren în minutul 91, Deyverson s-a făcut mai întâi de râs încercând să simuleze.

După ce s-a îmbrâncit cu un jucător al lui Flamengo, atacantul a căzut simțind o mână care îl împinge de la spate. Deyverson a crezut că a fost atins de unul dintre rivali, dar de fapt era vorba despre arbitrul partidei, argentinianul Nestor Pitana (46 de ani).

Simularea jucătorului lui Palmeiras i-a amuzat atât pe fani, cât și pe comentatori, aceștia susținând că aceasta a fost faza partidei.

Palmeiras s-a impus în finala 100% braziliană a Copei Libertadores cu scorul de 2-1 și a câștigat pentru a treia oară în istorie trofeul.

În sezonul precedent, tot Palmeiras a cucerit competiția care reunește cele mai bune cluburi de pe continentul sud-american.