Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat în Grecia pentru a încerca să-l convingă pe Răzvan Lucescu (52 de ani) să accepte postul de selecționer al României. Conform jurnaliștilor eleni, actualul antrenor al celor de la PAOK a refuzat propunerea.

Razvan LucescuFoto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Șeful FRF și directorul tehnic de la Casa Fotbalului s-au întâlnit într-un restaurant din Salonic cu Lucescu Jr, așa cum anunțase playsport.ro.

Conform SporTime, antrenorul a refuzat să vină pe banca tricolorilor, post pe care l-a mai ocupat și în perioada aprilie 2009 – iunie 2011.

"Răzvan Lucescu, care a mai fost antrenor al României din aprilie 2009 până în iunie 2011, nu are nicio intenţie să o părăsească pe PAOK. El este complet concentrat pe activitatea de la club. Tocmai de aceea, părțile nici nu au intrat în procesul de negociere, tehnicianul transmițând că are un contract ferm cu formația din Salonic" - sport24.gr.

De-a lungul carierei de antrenor, Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia (în 2019 cu PAOK) și în Arabia Saudită (2020). De asemenea, a câștigat Liga Campionilor Asiei (2019).

Este al doilea refuz primit de FRF în doar câteva zile, după cel al lui Gică Hagi.

Pe lista FRF pentru preluarea naționalei s-ar mai afla Edi Iordănescu (recent plecat de la FCSB) și Adrian Mutu (îndepărtat în această toamnă de la FC U Craiova 1948).