Ciprian Tătărușanu a primit cuvinte de laudă din partea jurnaliștilor italieni, portarul fiind titular pentru a patra oară la AC Milan în acest sezon din Serie A. Trupa lui Stefano Pioli a trecut de Torino (1-0) și a urcat provizoriu pe primul loc al ierarhiei din Italia.

Ciprian TatarusanuFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

La al patrulea meci ca titular, Ciprian Tătărușanu a avut o evoluție apreciată în Peninsulă, fiind pentru prima dată când nu primește gol în această stagiune.

Milan s-a impus la limită cu Torino (gol Giroud în minutul 14), iar Tătărușanu a avut două intervenții foarte bune de-a lungul partidei: la șutul lui Sanabria (76) și la lovitura de cap a lui Pobega (94).

"Tătărușanu a fost providențial pe final de meci. Prima partidă fără gol încasat pentru român, care nu a avut o seară foarte grea, dar a intervenit decisiv pentru a-i refuza golul egalizator lui Sanabria, de la mică distanță" - tuttomercatoweb.com, publicație care i-a acordat nota 6,5 lui Ciprian.

De știut:

AC Milan a reușit să câștige 9 din primele 10 partide ale sezonului din Serie A, iar acest lucru s-a întâmplat pentru doar a doua oară în istoria clubului, după performanța bifată în stagiunea 1954-1955.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre AC Milan și AC Torino: