Thierry Henry, fostul mare jucător al Barcelonei și Franței, este îngrijorat din cauza faptului că Lionel Messi "este izolat" la PSG. Echipa nu trece prin cele mai bune momente, fiind departe de a-și domina adversarii din Ligue 1 și Champions League.

Lionel MessiFoto: Mehdi Taamallah/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi pare să aibă nevoie de mai mult timp pentru a se adapta la PSG. Argentinianul nu a reușit niciun gol în patru apariții în campionatul francez, iar Thierry Henry consideră că Messi nu joacă unde ar trebui în formula lui Mauricio Pochettino.

"Lionel Messi este izolat. Este în controlul mingii mai puțin. Nu aș spune că este trist, dar este izolat.

Eu îl prefer pe Messi în centru. Am probleme în a-l vedea în dreapta. În centru, poate seta un tempo.

Cred că este nevoie de ceva pentru a face să funcționeze tripleta Messi, Neymar, Mbappe. Messi nu vorbește mult în general, el <>. Pentru moment, este echipa lui Kylian. Pentru el merg toate mingile și el trebuie să strălucească.

La un singur moment nu pot fi mai mulți lideri ai echipei, altfel nu mai joci la același tempo. La PSG, sunt prea mulți astfel de lideri", a declarat Henry, conform Marca.com.

Thierry Henry a jucat cu Lionel Messi la Barcelona între anii 2007-2010.

În Liga Campionilor, PSG conduce grupa A (la un punct în fața lui Manchester City), în timp ce în Ligue 1, parizienii au șapte puncte în fața ocupantei locului doi, Lens.