​Seria meciurilor fără victorie în Liga 1 continuă pentru Dinamo. Formația pregătită de Mircea Rednic a ratat victoria cu Rapid la una dintre ultimele faze: oaspeții au egalat în minutul 90+1, iar partida din Ștefan cel Mare s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Foto:

Dinamo a deschis scorul prin Torje('55), în timp ce Carnat ('90+1) a egalat pentru Rapid.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Dinamo și Rapid.

De știut:

  • În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Alexandru Răuţă (Dinamo), care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei.
  • În urma acestui rezultat, Rapid acumulează 22 de puncte și se află pe locul 6, în timp ce Dinamo se află în subsolul clasamentului: pe 15, cu doar opt puncte.

  • Ultimul succes al grupării bucureștene datează din data de 2 august 2021, atunci când alb-roșii au trecut cu 3-1 de Academica Clinceni.

Au evoluat echipele:

FC Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (Ehmann ’63), Răuţă (Matei ‘40), Espinosa (Filip ’63) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (Vestenicky ’74). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea (Alami ’61), D. Grigore, Belu Iordache – Crepulja (Marzouk ’81), Albu – Stahl (Ilie ’61), Sefer (Carnat ’71), Hlistei – Bălan (Ioniţă ’81). Antrenor: Adrian Matei.

S-au jucat până acum:

U Craiova 1948 vs Gaz Metan Mediaș 2-0

Chindia Târgoviște vs CSU Craiova 0-1

FC Voluntari vs FC Argeș 0-2

CS Mioveni vs FC Botoșani 1-1

Dinamo București vs Rapid București 1-1.

Mai au loc în această etapă:

Academica Clinceni vs UTA Arad / luni, ora 17:30

CFR Cluj vs Sepsi Sfântu Gheorghe / luni, ora 20:30.