După despărțirea de Leo Grozavu, mai multe nume au fost vehiculate pentru a prelua banca tehnică a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cornel Șfaițer, managerul general al grupării din Liga 1, a venit vineri cu varianta oficială: Cristiano Bergodi se va întoarce în campionatul intern.

Cristiano BergodiFoto: csuc.ro

În ultimele zile, mai multe nume au fost vehiculate pentru a veni pe banca celor de la Sepsi: Nicolae Dică, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă.

În cele din urmă, Cornel Șfaițer, managerul general al echipei, a lămurit cum stau lucrurile.

"Am încheiat toate discuțiile, e clar, Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba. Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleași rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu.

Ne doream un antrenor care să știe campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Deși îl vom prezenta luni, cred că o adevărată prezentare va avea la primul meci.

Discutăm despre un stadion nou, un antrenor nou pentru Sepsi, care - culmea - va debuta împotriva fostei echipe. Un cap de afiș interesant, sperăm să fie și de bun augur pentru noi" - Cornel Șfaițer petnru gsp.ro.

Leo Grozavu a fost demis la finalul lunii septembrie, după mai multe rezultate nesatisfăcătoare (nouă partide fără victorie în Liga 1).

Bergodi este liber de contract de luni bune, după despărțirea de CS U Craiova.

De-a lungul timpului, antrenorul italian a pregătit următoarele echipe românești: FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova.