Adrian Mutu a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei FC U Craiova, rezultatele slabe fiind principalul motiv al despărțirii față de gruparea din Liga 1, informează gsp.ro.

Adrian MutuFoto: FERENC ISZA / AFP / Profimedia

După înfrângerea de duminică seara (0-2 contra rivalei locale CS U Craiova), Mutu a luat decizia de a pleca de la gruparea patronată de Adrian Mititelu.

A fost al șaptelea meci consecutiv în care formația din Bănie nu a mai cunoscut gustul victoriei. Promovată în Liga 1 la finalul sezonului trecut, FC U Craiova se află pe locul 13 în clasament, cu nouă puncte acumulate.

În vârstă de 42 de ani, Adrian Mutu a preluat-o pe FC U Craiova în vara acestui an. A mai pregătit de-a lungul timpului pe FC Voluntari, formaţia de tineret a celor de la Al Wahda şi naţionala de tineret a României (Under 21).

Marius Șumudică, favorit să-l înlocuiască pe Adrian Mutu

Conform Digisport, cele mai mari șanse să vină în locul lui Adrian Mutu la FC U Craiova le are Marius Șumudică.

Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Șumi ar pune însă o condiție importantă pentru a veni în Bănie: să fie adus în postul de președinte Marian Copilu (în locul lui Marcel Pușcaș).

Șumudică și Copilu au colaborat la CFR Cluj, ambii fiind dați afară după eliminarea campioanei României din play-off-ul Europa League (1-6 în dubla manșă cu Steaua Roșie Belgrad).