Dario Bonetti nu mai este antrenorul echipei FC Dinamo, a anunțat, duminică seară, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al clubului bucureștean.

Dario BonettiFoto: Dinamo

"Nu mai este începând de acum vreo două ore. Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am aşteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam şi cum acest lucru nu s-a întâmplat... Am trimis o propunere de reziliere, un act de reziliere bilateral, pe care nu l-a mai semnat. S-a aşteptat încheierea amiabilă a acestei situaţii, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă a trebuit să luăm această măsură ca să mergem mai departe. Măsura i-a fost comunicată în cursul zilei de astăzi. Dar este dreptul dumnealui să o conteste", a spus Zăvăleanu la Digisport.

În ceea ce îl priveşte pe succesorul lui Bonetti, Răzvan Zăvăleanu a spus că în acest moment favorit este Mircea Rednic, scrie News.ro: "Noi am discutat că până la data la care se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţionale vom lua o decizie. Între opţiunile noastre astăzi în pole position se află domnul Rednic".