​Mircea Rednic a anunțat duminică faptul că va veni la Dinamo în orice condiții, doar că trebuie ca oficialii să rezolve problema fostului antrenor Dario Bonetti.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dario Bonetti s-a despărțit de Dinamo pe 14 septembrie, dar în acte el încă este antrenorul echipei. Acesta este singurul impediment pe care oficialii clubului trebuie să-l rezolve înainte ca Mircea Rednic să fie instalat pe banca alb-roșilor.

"Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

Rednic a mai avut patru mandate la Dinamo: iulie 2006-septembrie 2007, iulie 2008-iunie 2009, mai 2015-mai 2016 și octombrie 2018-iunie 2019. În 167 de meciuri petrecute pe banca alb-roșilor, antrenorul a reușit să cucerească și un titlu de campion.

Tehnicianul are un CV de antrenor extrem de bogat: Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Spartak Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al-Faisaly, Poli Iași și Farul Constanța.

Dinamo este antrenată actualmente de Sorin Colceag și se află pe locul al 15-lea în clasament după nouă etape disputate.