Gonzalo Higuain, în prezent atacant la Inter Miami, a vorbit despre experiența sa la Real Madrid, unde a reușit într-un punct chiar mai multe goluri decât Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, clubul nu a fost mulțumit și a mai adus doi jucători de talie mondială pe același post.

Foto:

Ajuns la 33 de ani, Higuain fusese adus la Real în 2007. El a avut evoluții bune, ulterior trecând și pe la alte cluburi importante din Europa precum Napoli, AC Milan și Juventus.

"Cu Benzema la Real Madrid a fost o competiție sănătoasă, dar a trebuit să dăm tot ce aveam mai bun. În anul în care Cristiano Ronaldo a fost adus, el a marcat 27 de goluri, iar eu 26", a declarat Higuain pentru ESPN Futbol 360.

Atacantul argentinian a marcat de fapt 27 de goluri în acea perioadă, în timp ce lusitanul Ronaldo a reușit 26. Astfel, Higuain l-a depășit pe portughez.

"La următoarea posibilitate de transfer, clubul i-a adus pe Kaka și Benzema. M-am întrebat atunci ce ar fi trebui să fac mai mult, câte goluri mai trebuie să dau?", a adăugat Higuain.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema și Kaka au ajuns pe Bernabeu în 2009.

Cu toate acestea, Gonzalo Higuain l-a lăudat pe Benzema, susținând că l-a ajutat mult să evolueze și că este un număr 9 deosebit.

Atacantul argentinian a vorbit și despre o posibilă mutare a lui Leo Messi la Inter Miami: "Nu îmi faceți probleme. Nu știu nimic despre Leo Messi și Inter Miami. Eu mai am un an de contract aici, iar Lionel a semnat pe doi ani la Paris. Nu cred ne vom întâlni, dar dacă clubul îl dorește, vom vedea".

În final, Higuain a recunoscut că după acest an la Miami, va lua o pauză de la fotbal, conform Marca.com.