FCSB a reușit o partidă foarte bună contra rivalilor de la Dinamo, meciul de pe Arena Națională fiind câștigat de roș-albaștri cu un categoric 6-0. La câteva ore distanță după meci, Edi Iordănescu a explicat rolul important avut de patronul Gigi Becali.

Edi IordanescuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Într-o postare pe Facebook, Edi explică cele trei câștiguri pe care le vede după succesul echipei sale cu Dinamo: suporterii, moralul și... patronul.

Edi Iordănescu și rolul lui Gigi Becali

"Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment. Sâmbătă la Craiova jocul va începe de la 0-0 şi nimic nu ne garantează că vom avea succes acolo. Trebuie să “facem” săptămâna aşa cum trebuie. Cu toate astea văd 3 câştiguri esenţiale după jocul de aseară:

1. Suporterii !! Le mulţumesc din suflet pentru că au venit alături şi pentru modul cum au susţinut echipa. Aveau şi ei nevoie de o astfel de bucurie şi doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem creşte şi putem performa. ÎMPREUNĂ.

2. Moral !! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în faţă şi în momentele mai grele trebuie să rămânem uniţi. Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment şi îmi doresc să transformăm acest moment într-o fundaţie stabilă.

3. Patronul !! Îi mulţumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ţine de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută şi pentru că ne şi INSPIRĂ !!

Fără patron lângă noi , nu o să o scoatem la capăt. Ştie tot ce se întâmplă la echipă, oră de oră, minut de minut şi ăsta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară şi echipa simte asta" - Edi Iordănescu, pe Facebook.

Pentru FCSB au marcat Keşeru ('26, lovitură liberă), Octavian Popescu ('42), Vinicius ('45+2), Cordea ('45+7, penalty), V. Gheorghe ('55) şi Grigore ('67, autogol) - click pe minutele în care au fost înscrise golurile pentru a le vedea.

VIDEO Liga 1: FCSB, victorie zdrobitoare în fața rivalei Dinamo: 6-0 - Cea mai mare diferență de scor din istoria derbiului