După ce l-a pierdut pe Denis Alibec (accidentat în timpul partidei cu Islanda), Mirel Rădoi nu se va putea baza nici pe serviciile lui Dorin Rotariu pentru meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord din preliminariile pentru Cupa Mondială.

Dorin RotariuFoto: Dorin Rotariu / Facebook

Rotariu a fost testat pozitiv cu coronavirus și a părăsit cantonamentul echipei naţionale, a anunțat, sâmbătă, seară, Federația Română de fotbal.

Ceilalţi jucători şi membrii stafului au avut rezultate negative la testarea Covid-19.

“Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineaţă.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale”, este anunţul de pe site-ul FRF.

Update 23:30: FRF a anunţat că și Denis Drăguş a părăsit cantonamentul naţionalei României, după ce s-a accidentat.

Potrivit FRF, la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, Drăguş a resimţit dureri şi a trebuit să părăsească şedinţa de pregătire. Acesta a fost şi motivul pentru care el nu a făcut parte din lotul de 23 al României pentru meciul cu Islanda.

Sâmbătă dimineaţă, Denis Drăguş a efectuat investigaţii complexe, coordonate de staff-ul medical al naţionalei. Concluziile acestora indică faptul că problema musculară a lui Drăguş îl face indisponibil pentru partidele de duminică, cu Liechtenstein, şi de miercuri, cu Macedonia de Nord. În aceste condiţii, Drăguş a părăsit cantonamentul tricolorilor.

Citește și: Pierdere importantă pentru Mirel Rădoi - Ce jucător va lipsi la meciurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord

Programul României în următoarea perioadă

5 septembrie

România - Liechtenstein, ora 21:45 - Arena Naţională (București)

8 septembrie

Macedonia de Nord - România, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

  • Cele două meciuri vor fi LiveText pe HotNews.ro.

Grupa J, rezultatele înregistrate joi, 2 septembrie:

Islanda vs România 0-2

Liechtenstein vs Germania 0-2

Macedonia de Nord vs Armenia 0-0.

Clasamentul Grupei J:

1. Armenia (6-2 golaveraj) 10 puncte

2. Germania (7-2) 9

3. Macedonia de Nord (9-4) 7

4. România (7-6) 6

5. Islanda (4-8) 3

6. Liechtenstein (1-12) 0.

La Cupa Mondială din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.