​Ianis Hagi ar putea face pasul spre LaLiga în fereastra de transferuri din această vară. Internaționalul român a intrat în atenția unei formații importante din prima ligă de fotbal a Spaniei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform jurnaliștilor de la Daily Record, Ianis ar putea fi în centrul unui transfer în ultimele zile de marcato de pe Bătrânul Continent.

În vârstă de 22 de ani, Ianis se află pe lista scurtă a celor de la Sevilla, Julen Lopetegui (antrenorul andaluzilor) urmărind să întinerească lotul grupării de pe Sanchez Pizjuan.

De altfel, internaționalul român se află de mai mult timp în atenția lui Ramon Rodriguez Verdejo (cunoscut drept Monchi), directorul sportiv al celor de la FC Sevilla.

Pentru a-și asigura serviciile lui Ianis, Glasgow Rangers a plătit 3.5 milioane de euro belgienilor de la Genk. Scoțienii își doresc undeva la 11 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Hagi Jr. să plece de pe Ibrox Park.

Ținând cont de faptul că Rangers a ratat prezența în grupele Champions League (gruparea a pierdut bani importanți) trupa pregătită de Steven Gerrard este pregătită să îi cedeze pe unii jucători.

Născut pe 22 octombrie 1998, Ianis Hagi a jucat de-a lungul carierei pentru echipele Viitorul Constanța (în două rânduri), Fiorentina, Genk și Glasgow Rangers.