Deși abia a fost transferat la PSG, Lionel Messi ar putea să nu-și încheie cariera la Paris. David Beckham ar fi vorbit deja cu starul argentianian pentru un posibil transfer în America.

Lionel MessiFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Este cunoscut faptul că Lionel Messi apeciază mult Miami ca oraș. Fotbalistul și-ar fi cumpărat un penthouse de lux în orașul american acum câteva săptămâni, potrivit Mirror.co.uk.

David Beckham, care are acțiuni la Inter Miami, ar fi început deja discuțiile cu Lionel Messi pentru aducerea acestuia în Major League Soccer după încheierea contractului cu PSG.

Jorge Mas, un alt acționar al lui Inter Miami, susține că este foarte posibil ca Messi că aleagă America în viitor.

”Sunt optimist că Messi va juca la Inter Miami în viitor, completându-și astfel cariera. David (n.r. Beckham) și cu mine lucrăm din greu pentru a aduce cei mai buni jucători aici, iar Messi este fără doar și poate cel mai bun din generația sa”, a declarat Jorge Mas.

Lionel Messi nu a debutat încă în tricoul lui PSG, dar Mauricio Pochettino, tehnicianul parizienilor, a declarat că argentinianul ar putea juca primul meci în campionatul Franței pe 29 august, împotriva lui Reims.