Patronul Gigi Becali susține că Dinu Todoran ar fi continuat la FCSB, chiar dacă Edi Iordănescu a fost pus antrenor principal. În vârstă de 42 de ani, Todoran a decis însă să plece de la FCSB.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinu Todoran a fost adus la sfârșitul lunii mai pe banca lui FCSB, dar rezultatele obținute nu au fost cele scontate. Roș-albaștri au părăsit Conference League încă din al doilea tur, fiind învinși de Șahtior Laragandy cu 5-4 după penaltiuri (2-2 la general).

Gigi Becali a decis astfel să-l aducă pe Edi Iordănescu ca antrenor principal. Acesta are mai multe clauze în contract, printre care posibilitatea de a-și rezilia înțelegerea dacă patronul critică public echipa.

Înlăturat de pe banca echipei, Dinu Todoran ar fi primit un post la echipa secundă a FCSB-ului, care evoluează în al treilea eșalon. Cu toate acestea, tehnicianul a refuzat oferta și a părăsit clubul, potrivit GSP.

Leonard Strizu (53 de ani) ar fi favorit să preia echipa a doua a FCSB-ului. Tehnicianul i-a mai antrenat pe roș-albaștri între 2008 și 2010.

Dinu Todoran avea salariu de 4.500 de euro pe lună la clubul bucureștean, cel mai puțin dintre toți antrenorii din Liga 1.