​Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a găsit în cele din urmă un antrenor: Dinu Todoran. Patronul celor de la FCSB i-a făcut și o scurtă caracterizare tehnicianului spunând că este un "antrenor cuminte" și că acesta se afla "la duhovnic" în momentul în care a fost căutat.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

"Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese.

Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.

Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău", a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Dinu Todoran (42 de ani) a mai antrenat echipele FC Voluntari și CSM Slatina. Din luna martie a acestui an, tehnicianul era liber de contract.

Citește și: Ce spune Victor Pițurcă despre antrenorii care au refuzat să fie "secunzii" lui Gigi Becali la FCSB