Pe lista hotelurilor de la Madeira, Lisabona și Madrid, aflate în proprietatea celebrului fotbalist s-a adăugat zilele trecute și Pestana CR7 din nu mai puțin faimoasa Times Square din New York, scrie Marca.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Ce dată magică, 07.07, ca să vă prezint noul meu hotel, PestanaCR7 Times Square, New York. Rezervați acum și bucurați-vă cel mai tare hotel nou, în cel mai bun amplasament din New York!”, a scris Ronaldo pe Twitter, anunțând inaugurarea primului său hotel din afara Europei.

Conform paginii de internet a hotelului, o noapte la Pestana CR7 Times Square poate fi rezervată pornind de la 77 până la 140 de euro. Ca la New York, la nota de plată se vor adăuga taxe care vor mări prețul cu până la 20%.

În ianuarie, atacantul de la Juventus apăruse la Dubai Globe Soccer Awards ca „jucător al secolului”, purtând un Rolex GMT Master Ice, a informat SportBible.

Ceasul este în valoare de 371.000 de lire sterline și nu este de mirare, deoarece este făcut din aur de 18k și ornat cu alte 30 de carate de diamante albe, inclusiv pe brățară.

Un număr limitat de clienți selecționați poartă astfel de ceasuri, descrise drept „îmbinări perfecte între lux extravagant și inovație tehnologică”.

Este normal ca Ronaldo să se afle printre ei, deoarece în 2020 a depășit pragul unui miliard de dolari câștigați în carieră, fiind unul din cei mai bine plătiți sportivi din istorie.