​Hoţul prins de atacantul Stephan El Shaarawy în luna februarie, în timp ce încerca să îi fure acestuia maşina, a depus plângere împotriva fotbalistului, spunând că a fost agresat de acesta, informează Football Italia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul a fost condamnat în mai la un an şi patru luni de închisoare.

El însă a depus o plângere pe numele lui El Shaarawy, susţinând că acesta l-a agresat. Jucătorul ar urma să se prezinte în faţa anchetatorilor la sfârşitul lunii iulie

"Acuzatorul este persoana care fura maşina, el poate să spună orice, dar totul trebuie analizat. Stephan va spune ce s-a întâmplat atunci când va fi interogat", a declarat avocatul fotbalistului.

La 12 februarie, atacantul se afla în vizită la Alessio Cerci, în cartierul EUR din Roma, în momentul în care a observat că o persoană încerca să îi fure maşina Lamborghini. Hoţul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a spart un geam şi a încercat să intre în maşină, însă El Shaarawy l-a suprins şi l-a alergat pe stradă, după care a reuşit să-l prindă şi să-l doboare la pământ. Apoi, fotbalistul a chemat poliţia, informează News.ro.