Clubul de fotbal CSA Steaua București a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida de inaugurare a stadionului Ghencea, împotriva echipei OFK Belgrad.

Fanii Stelei, pe noul stadion din GhenceaFoto: Captura YouTube

”7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii și iubitorii clubului roș-albastru, 74 de ani de istorie dar și 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului militar.

”La 47 de ani distanță, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion al clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK Belgrad”, a adăugat CSA Steaua.

Prețurile biletelor:

  • Peluze (Nord & Sud): 15 lei;
  • Tribuna II: 25 lei;
  • Tribuna I: 40 lei;
  • Bilet virtual susținere: 10 lei.

Pentru acest meci, biletele puse în vânzare sunt în limita a 50% din capacitatea stadionului. Pentru suporteri, biletele se vor comercializa şi la intrarea în Complexul Sportiv Ghencea, pe lângă www.bilete.ro şi în reţeaua de vânzare a bilete.ro ro.

Echipa de fotbal a CSA Steaua a promovat în Liga a II-a la finalul sezonului trecut.

Steaua a ales echipa OFK Belgrad pentru primul meci pe noua sa arenă, deoarece şi vechiul stadion a fost inaugurat, în 1974, printr-o partidă amicală cu aceeaşi formaţie.