Sârbul Goran Kurtes este noul antrenor al formației de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea. Staff-ul echipei numără și alte noi adiții, printre care fosta jucătoare Mia Rădoi.

HotNews.roFoto: Hotnews

În noul an competitional, colectivul tehnic al echipei de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea va fi alcătuit din: Goran Kurtes (antrenor principal), Maria Rădoi (antrenor secund), Ildiko Kerekes Barbu (antrenor cu portarii) şi Aleksandar Tungunz (preparator fizic).

Fost jucător în naționala Serbiei, Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia pe Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda și Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanța și CSM Ploiești. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa vâlceană.

”Se știe că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România și cât de mult iubește și susține echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim și să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare și un privilegiu să lucrez la Vâlcea”, a declarat Kurtes într-un comunicat postat pe Facebook de echipa vâlceană.

Fostă mare jucătoare a Oltchimului și a naționalei, Mia Rădoi a mai antrenat Mureșul Tg.Mureș și naționala Italiei. A fost secund la SCM până în vara anului trecut și are la activ mai multe experiențe la grupe de junioare.

SCM Râmnicu Vâlcea a terminat sezonul pe poziția a treia, în spatele campioanei CSM București și a echipei din Baia Mare.