A petrecut ultimii 16 ani la Real Madrid, însă nu își va încheia cariera pe Santiago Bernabeu. Clubul spaniol a anunțat, miercuri seară, că se va despărți de căpitanul Sergio Ramos.

Sergio RamosFoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

"Real Madrid CF anunță că mâine, joi, 17 iunie, la 12:30, va avea loc un moment de omagiu și rămas bun pentru căpitanul nostru Sergio Ramos, cu prezența președintelui Florentino Perez. Mai apoi, Sergio Ramos va veni în fața presei la o conferință", se arată în comunicatul formației de pe "Santiago Bernabeu".

Carlo Ancelotti, noul antrenor al celor de la Real Madrid, a încercat să îl convingă pe Sergio Ramos să rămână la echipă, însă fundașul l-a refuzat pentru că își dorește o nouă provocare, potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano.

Sergio Ramos, simbolul de pe Bernabeu

A venit la Real în 2005 de la FC Sevilla și a reușit să se impună rapid la prima formație a galacticilor. Este unul dintre cei mai iubiți jucători pe Santiago Bernabeu, iar de numele său se leagă ultimele performanțe notabile ale "albilor".

A îmbrăcat tricoul Madridului în aproape șapte sute de partide, iar în timpul "domniei" sale la Real a cucerit 22 de trofee. Printre acestea se numără 4 Champions League și 5 titluri în LaLiga.