Instanţa disciplinară a UEFA a respins, miercuri, apelul fundaşului internaţional ceh al echipei Slaviei Praga, Ondrej Kudela, care rămâne suspendat pentru "comportament rasist" şi va rata, astfel, participarea la Euro 2020, informează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comisia de disciplină a UEFA a confirmat, miercuri, "decizia dată la 14 aprilie” în primă instanţă, o suspendare a zece meciuri europene, atât la nivel de echipe de club, cât şi la prime reprezentative, impusă fundaşului ceh Ondrej Kudela, votat, luni, cel mai bun fundaş din ţara lui.

Fundaşul ceh Ondrej Kudela, 34 de ani, coechipierul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, a fost suspendat zece meciuri după incidentul de rasism de la meciul cu Glagow Rangers, din Europa League, care a avut loc la 18 martie.

Şi mijlocaşul finlandez Glen Kamara, 25 de ani, de la Rangers, cel care a fost ţinta rasismului jucătorului ceh, a primit trei jocuri de suspendare, pentru că a ripostat, lovindu-l pe Kudela pe tunelul care duce la vestiare, după meci, informează News.ro.​