Frank Lampard este al cincelea jucător ce a fost inclus în Hall of Fame-ul Premier League, după nume mari precum Eric Cantona și Roy Keane.

Frank LampardFoto: chelseafc.com

Frank Lampard este cel mai bun marcator al lui Chelsea, cu 177 de reușite în 609 partide în tricoul clubului de pe Stamford Bridge. Mijlocașul de legendă este al cincelea cel mai bun marcator din istoria Premier League.

Mijlocaș de mare valoare, Lampard a reușit 102 pase decisive în Premier League, obținând patru titluri de jucătorul lunii și unul de jucătorul anului, în sezonul 2004/2005.

Lampard a pus umărul la primu titlul câștigat de Chelsea, sub comanda lui Jose Mourinho, în 2005. El a mai cucerit alte două trofee în Premier League cu londonezii de-a lungul carierei.

Lampard i-a mulțumit unchiului său, Harry Redknapp, pentru că l-a lansat în fotbalul mare. Mijlocașul a ținut să precizeze că antrenorii Claudio Ranieri și Jose Mourinho au avut o influență majoră asupra lui.

Frank Lampard se află acum în Hall of Fame-ul Premier League alături de Alan Shearer, Thierry Henry, Roy Keane și Eric Cantona, potrivit Daily Mail.