Un bărbat a fost reținut după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a încercat să intre în locuința lui Neymar din apropierea Parisului. În rucsacul suspectului au fost găsite mai multe Biblii.

NeymarFoto: psg.fr

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a vrut să intre în casa fotbalistului lui PSG, Neymar, in La Celle-Saint-Cloud, localitate din apropierea Parisului, în jurul orei 1:30, duminică. El ar fi reuşit chiar să se apropie de uşa locuinţei starului brazilian.

Serviciile de securitate l-au reperat rapid şi l-au pus pe fugă. Acesta a fost reţinut într-o localitate vecină, Bougival. De naţionalitate angoleză, bărbatul purta un rucsac în care se aflau mai multe biblii.

Dus la comisariatul central din Versailles, el ar fi recunoscut că doreşte să se întâlnească cu Neymar cu intenţia de a-i transmite "cuvântul lui Dumnezeu", explicând astfel prezenţa bibliilor în bagajul său.

Comportamentul ciudat al acestuia a determinat forţele de ordine să caute un expert psihiatric pentru a-i evalua starea mintală. În urma testelor, el a fost plasat într-un spital de psihiatrie.

L'Equipe precizează că angolezul a fost văzut de mai multe ori în jurul casei lui Neymar, în cele trei zile care au precedat acţiunea sa, potrivit News.ro.