A impresionat de la primul sezon pe banca celor de la Dinamo, iar conform presei din Ucraina are deja pe masă o prelungire a contractului scadent în 2022. Mircea Lucescu este omul momentului în fotbalul din țara vecină, iar joi și-ar putea trece în palmares un nou trofeu: Cupa Ucrainei.

Mircea LucescuFoto: fcdynamo.kiev.ua

În vârstă de 75 de ani (va face 76 pe 29 iulie), Il Luce i-a readus lui Dinamo strălucirea, iar gruparea din capitala Ucrainei a cucerit campionatul.

Joi, Kievul va disputa finala Cupei (contra celor de la FK Zorya Luhansk, de la ora 19:00), iar în cazul unui succes antrenorul român ar putea bifa al 35-lea trofeu din carieră.

Conform lui Igor Țîganik, un cunoscut jurnalist din Ucraina, Mircea Lucescu are deja pe masă o prelungire a contractului cu un sezon, ceea ce ar însemna că tehnicianul român ar fi legat de Dinamo până la vârsta de 78 de ani.

"Mi-ar plăcea să mă sting pe teren", preciza în urmă cu mulți ani Mircea Lucescu într-un interviu pentru gsp.ro.

În acest moment, Dinamo Kiev este campioana Ucrainei, deține Supercupa și și-ar putea trece în palmares și Cupa: o triplă istorică, după cum s-a exprimat Mircea Lucescu.